Skip to content

Zoekt u een aannemersbedrijf Goes?

Voor het bouwen of verbouwen van een woning is het verstandig een aannemersbedrijf Goes in de arm te nemen. Zij zijn verantwoordelijk voor de bouwwerkzaamheden en zorgen voor een juiste tijdsplanning in een logische volgorde van de werkzaamheden. Om dit als leek te regelen kost het vaak veel tijd en geld welke dus ook gemakkelijk uitbesteed kunnen worden aan een bedrijf met veel ervaring op dit gebied.

In Goes zit een aannemersbedrijf genaamd DKS B.V., voorheen Bouwbedrijf de Koster Struyk. Het prettige aan een samenwerking aangaan met dit aannemersbedrijf Goes is niet alleen hun ervaring op het gebied, waardoor zij veel kennis hebben vergaard, maar ook het netwerk wat zij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Zo werken zij uitsluitend met vakbekwaam en goed opgeleid personeel.

Dit geld niet alleen voor de klussen betreffende de bouw die gedaan dienen te worden, ook het bedrijf zelf bestaat uit een team waarvan diverse specialiteiten zijn samengevoegd. Hierdoor verloopt het gehele traject professioneel van A tot Z.

  • Verantwoordelijk
  • Bespaar tijd en geld
  • Prettige samenwerking
  • Veel ervaring
  • Vakbekwaam personeel

DKS B.V. is uw aannemersbedrijf Goes

DKS B.V. is een aannemersbedrijf in Goes met veel ervaring, goed personeel en een klantenkring welke bestaat uit zowel bedrijven als particulieren. Voor een goede impressie van de werkzaamheden zoals in het verleden door hen uitgevoerd kunt u een kijkje nemen op de website. Hierop staan verschillende foto’s van huizen welke door hen gebouwd zijn, maar daarnaast hebben ze ondertussen ook veel ervaring in verbouwingen.

Hierbij valt te denken aan het verbouwen van een keuken, ramen, kozijnen, de badkamer maar ook het plaatsen van een dakkapel behoort tot de mogelijkheden. Ook hier zijn diverse foto’s van te vinden op de website.

Contact

Wilt u vrijblijvend contact opnemen met aannemersbedrijf Goes DKS B.V. voor bijvoorbeeld het maken van een offerte of advies over de werkzaamheden, dat kan. Op de website staat een contactformulier. Na het invullen, wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Ook is DKS B.V. via de e-mail te bereiken op [email protected] of telefonisch 0113-316903/ 06-53802780.

Maak eenafspraak