Skip to content

Houtskeletbouw

Houtskeletbouw is een innovatieve en duurzame bouwmethode die steeds populairder wordt in Nederland. Bij Bouwbedrijf de Koster-Struyk zijn wij gespecialiseerd in houtskeletbouw en kunnen wij u helpen met al uw bouwprojecten, groot of klein.

Voordelen

De voordelen van houtskeletbouw zijn legio:

  • Het is een duurzame bouwmethode. Het hout dat wordt gebruikt voor de skeletconstructie is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en heeft een lage milieubelasting
  • Houtskeletbouw is energiezuinig. Het isolatiemateriaal dat in de wanden en vloeren wordt gebruikt, zorgt voor een uitstekende thermische isolatie, waardoor uw energierekening aanzienlijk lager zal zijn.
  • Het is snel en kostenbesparend. De onderdelen van het skelet worden namelijk in onze werkplaats op maat geproduceerd en kunnen vervolgens snel en efficiënt op de bouwplaats worden gemonteerd. Hierdoor kan de bouwtijd aanzienlijk worden verkort.
  • Houtskeletbouw is flexibel en veelzijdig. De houten constructie biedt veel mogelijkheden voor architectonische vrijheid en uw wensen kunnen tot in de kleinste details worden gerealiseerd. Of het nu gaat om een woning, kantoorpand, schoolgebouw, of welk ander bouwproject dan ook, houtskeletbouw biedt talloze mogelijkheden.

Contact


Systeembouw en houtskeletbouw is erg in opkomst. Hiermee is het mogelijk om tijd en daarmee kosten te besparen. Wij hebben voldoende voorzieningen om houtskeletbouw toe te passen.

Bij Bouwbedrijf de Koster-Struyk hebben wij de expertise en ervaring om uw houtskeletbouwproject tot een succes te maken. Onze vakmensen staan klaar om u te adviseren en begeleiden gedurende het hele bouwproces. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Maak eenafspraak