Skip to content

Het plaatsen van een dakkapel Goes

Het plaatsen van een dakkapel Goes verhoogt de waarde van uw woning in Goes. Hoewel veel verbouwingen niet altijd de woning in waarde laat stijgen, is dit bij het plaatsen van een dakkapel Goes wel het geval. De verbouwing van een keuken of badkamer is smaakgevoelig.

Indien u een nieuwe keuken in uw woning plaatst en wilt vervolgens de woning verkopen kan het zijn dat de geïnteresseerde een hele andere keuken op het oog heeft. Het plaatsen van een dakkapel betekent echter meer vierkante meters woonruimte. Doordat het dak verhoogd wordt, komt er ruimte bij waar men kan lopen en staan. Vaak geeft het zelfs een mogelijkheid tot een extra kamer.

Dit zijn allemaal zaken die een taxateur meeneemt in de inschatting van de waarde van uw woning. Een interessante keuze om het plaatsen van een dakkapel te overwegen. Wilt u de mogelijkheden bekijken die gelden voor uw woning in Goes als het gaat om het plaatsen van een dakkapel? Neem dan zeker contact op met bouwbedrijf DKS B.V.

  • Vrijblijvend contact
  • Professioneel
  • Ervaren bouwbedrijf
  • Open en eerlijk
  • Betrouwbare partner

Twijfelt u over het plaatsen van een dakkapel Goes?

Twijfelt u nog over het plaatsen van een dakkapel Goes? Ook dan is het zeker raadzaam om even contact op te nemen met DKS B.V. Dit kan gewoon vrijblijvend en het bedrijf heeft veel ervaring met het plaatsen van dakkapellen. U kunt dus uw zorgen en twijfels bespreken met iemand met ervaring.

Bij DKS B.V. staat de wens van de klant centraal. Het is een betrouwbare onderneming en wil graag dit imago behouden. Door openheid en eerlijkheid als belangrijke speerpunten te hebben, kunt u met een gerust hart alle mogelijke opties samen bespreken.

Hoe kunt u contact opnemen?

Op de website van DKS B.V. staat veel informatie omtrent het plaatsen van een dakkapel Goes. Ook zijn hier foto’s terug te vinden van afgeronde projecten. Hier kunt u al wat inspiratie opdoen. Ook is het mogelijk uw gegevens achter te laten via het contactformulier. Er wordt dan contact met u opgenomen. Ook is het mogelijk een e-mail te sturen naar [email protected] of te bellen met 0113-316903 of 06-53802780.

Maak eenafspraak