Skip to content

Wilt u uw huis verbouwen Goes?

Uw huis verbouwen Goes gaat vaak gepaard met veel tijd en geld. Bovendien levert het vaak ook veel stress op. Een manier om deze periode iets soepeler te laten verlopen is door de verantwoordelijkheid over te dragen aan een professionele onderneming.

Een bedrijf wat vaker te maken heeft gehad met het verbouwen van huizen in Goes en omstreken. Iemand die de gang van zaken kent, het geheel coördineert waardoor alle stappen uit het proces soepel verlopen. Kortom; als u een aannemer zoekt, staan wij voor u klaar! Een bouwbedrijf in Goes is niet lastig te vinden. Bouwbedrijf de Koster Struyk heet tegenwoordig DKS B.V.: Een professionele onderneming met al jaren ervaring die u met veel plezier wilt helpen.

  • Overdragen van verantwoordelijkheid
  • Coördineren van proces
  • Netwerk van vakmensen
  • Aannemer met ervaring
  • Klant staat centraal

Huis verbouwen Goes verhoogt de waarde van de woning

DKS B.V. is een onderneming welke werkt vanuit de visie dat de wens van de klant centraal staat. Het doel is om alle werkzaamheden naar tevredenheid van de klant uit te voeren. Dit geldt voor zowel particulieren als bedrijven. Door de jarenlange ervaring heeft het bedrijf veel kennis over het bouwen/verbouwen van woningen en kan daardoor ook aangeven of uw huis in Goes door het verbouwen in waarde zal toenemen. Gelukkig is dit in veel gevallen wel van toepassing.

Wel is het prettig om ook hierin advies te ontvangen. Bij DKS B.V. werken gedreven medewerkers waarvan ieder een eigen specialisme heeft. Gedurende het gehele proces is er dan ook altijd een medewerker beschikbaar welke verstand heeft van de procedures die gevolgd dienen te worden. Alles gebeurt in overleg, waardoor u nooit voor verassingen komt te staan.

Meer informatie omtrent het huis verbouwen Goes?

Bent u benieuwd geworden naar ons bedrijf en de mogelijkheden omtrent uw huis verbouwen Goes? Dan maken wij graag kennis. Geheel vrijblijvend kunt u dan ook contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen op onze website. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar [email protected] of te bellen met 0113-316903 of 06-53802780.

Maak eenafspraak