Skip to content

Nieuwbouw Wemeldinge

Zoekt u een nieuwbouwwoning in Wemeldinge? Bouwbedrijf de Koster-Struyk is een aannemersbedrijf, gespecialiseerd in het bouwen en verbouwen van woningen. Wij stellen uw wens centraal en denken in alle onderdelen van het proces met u mee.

De bouw van uw eigen woning heeft een aantal grote voordelen:

  • U heeft de kans om uw woning te bouwen zoals u wilt.
  • Geen achterstallig onderhoud en geen sloopwerkzaamheden.
  • Lagere energiekosten, door goede isolatie van het huis.
  • Het huis kan naar de moderne standaarden op het gebied van milieu worden ingericht.
  • Een paar kostenposten vallen af, zoals overdrachtsbelasting, makelaarskosten en kosten voor taxatie.

Nadelen van nieuwbouw

  • Nieuwbouw kost redelijk wat tijd
  • Het aanbod aan ruimte voor nieuwbouwwoningen is beperkt
  • Er zijn nog enkele kosten waar wel rekening mee gehouden moet worden, zoals bouwrente.

Heeft u besloten om voor een nieuwbouwwoning in Wemeldinge te gaan? Bouwbedrijf de Koster Struyk biedt het complete pakket. In alle stappen van het bouwproces kunnen we u ondersteunen. Hieronder bieden wij een overzicht van de stappen die worden genomen.

Planning

Een nieuwbouwwoning begint met de planning. Hier worden de bouwtekeningen gemaakt. Ook moet hier een bouwvergunning aangevraagd worden. Ook bestellen we materialen, om zo voor te bereiden op de volgende fase.

Ruwbouw

Hierna beginnen we met de ruwbouw. Dit start natuurlijk met de fundering. Daarna worden de vloeren gestort en de muren gemetseld. Tijdens deze fase wordt de woning ook geïsoleerd. Vervolgens worden verdiepingsvloeren geplaatst en muren gemetseld. Tot slot wordt dan de kap op de woning geplaatst en wordt het voegwerk gedaan.

Afbouw

Bij de afbouw krijgt de woning haar karakter. De binnenwanden worden geplaatst en de leidingen en de centrale verwarming worden aangelegd. Elektriciteit wordt aangelegd en de woning wordt afgetimmerd. De aankleding van de woning krijgt gestalte met het tegelwerk, sanitair, schilderwerk en stukadoorswerk. Voor elektra en loodgieterswerk stellen wij onderaannemers aan, zodat u zeker weet dat het nauwkeurig gebeurt. Neem daarom een kijkje bij onze gerealiseerde nieuwbouwprojecten.

Oplevering

Daarna kan de woning opgeleverd worden. Als dat is gebeurd kunt u beginnen met de inrichting van uw huis. Als het eenmaal zover is, hebben wij u geholpen uw eigen thuis te creëren.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer informatie over nieuwbouw in Wemeldinge? Neem dan contact op met Bouwbedrijf de Koster-Struyk.

Maak eenafspraak