Skip to content

Zoekt u een nieuwbouw woning Goes?

Wilt u een nieuwbouw woning Goes? Dan weten ze bij DKS B.V. van wanten. Voorheen heette dit bedrijf bouwbedrijf de Koster Struyk. Met dit bouwbedrijf hebben wij al jaren ervaring opgedaan in het bouwen van nieuwbouw woningen in Goes en omgeving. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Wij staan voor een solide onderneming en werken betrouwbaar.

Om uw droomwoning te realiseren komen we graag met onze specialisten voor de dag. Onze betrouwbare medewerkers hebben naast ruime ervaring ook elk een eigen specialisme. Het gehele proces wordt samen met u uitgevoerd. Wij adviseren en geven raad, aan de hand van uw wensen. Het wordt natuurlijk uw droomwoning, welke we samen gaan bouwen.

  • Jarenlange ervaring
  • Particulieren en bedrijven
  • Wij bouwen uw droomwoning
  • Betrouwbare medewerkers
  • Volledige traject

De komende tijd geen onderhoud aan een nieuwbouw woning Goes

Er zitten heel wat voordelen aan een nieuwbouw woning in Goes. Natuurlijk is het mogelijk uw woning precies te bouwen volgens uw wensen. Daarnaast betaalt u geen kosten koper. Deze zou u wel kwijt zijn wanneer u een bestaande woning zou aanschaffen.

Verder weet u zeker dat de woning gebouwd wordt volgens de nieuwste eisen en wetgeving, maar ook scheelt het u de komende jaren enorm in onderhoudskosten. Het is dus niet alleen voor nu een goede optie, maar ook voor de toekomst en dat is toch vaak de reden om een nieuwe woning aan te schaffen.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een nieuwbouw woning Goes? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk om een kijkje te nemen op onze website, maar we staan u ook graag persoonlijk te woord. Voor vrijblijvend contact zijn wij te bereiken op het e-mailadres [email protected], via het contactformulier of op telefoonnummer 0113-316903.

Maak eenafspraak