Skip to content

Heeft u al een nieuwbouw woning ’s-Gravenpolder gevonden?

Voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe woning ‘s-Gravenpolder is dit een goed moment om in de huizenmarkt te stappen. De hypotheekrente is laag en er is voldoende aanbod. Toch is het ook verstandig om te kijken naar de mogelijkheden van nieuwbouw. Zo heeft u al een nieuwbouw woning in ’s-Gravenpolder welke past binnen uw budget.

Er zitten veel voordelen aan het kiezen voor een nieuwbouw woning in ’s-Gravenpolder. Zo is er veel te doen over het verstrekken van hypotheken de laatste jaren. Wanneer u een bestaande woning vindt waarvan de keuken, badkamer en vloer niet naar uw wens is, dan was het vroeger mogelijk hiervoor door middel van een bouwdepot een extra lening af te sluiten boven de hypotheekwaarde. Dit is niet meer mogelijk. Deze zaken dienen dus uit eigen zak betaald te worden.

Voor nieuwbouw is dit echter wel mogelijk. Er zit nog geen badkamer in en een huis is niet volledig zonder badkamer. Hierdoor is het mogelijk geld bij te lenen. Bovendien is ook alles nieuw. Het gaat dus nog langer mee dan een gebruikte tweede- of misschien al wel derdehands badkamer, welke al 10 jaar in gebruik is.

  • Geen hypotheekrente
  • Veel voordelen aan nieuwbouw
  • Bouwbedrijf denkt met u mee
  • Jarenlange ervaring

Bouwbedrijf DKS B.V. staat voor u klaar

Is uw interesse gewekt in een nieuwbouw woning in ’s-Gravenpolder, dan staat bouwbedrijf DKS B.V. voor u klaar. Met onze jarenlange ervaring en de omgeving hebben wij goede en gedegen samenwerkingsrelaties opgebouwd met diverse partners welke u en ons kunnen helpen in het nieuwbouwproces. Ook bouwbedrijf DKS B.V. zelf staat voor professionaliteit.

We denken graag met u mee als klant, waarbij uw wensen natuurlijk volledig centraal staan. Wij adviseren u tijdens het volledige traject. Hiervoor hebben wij verschillende medewerkers in dienst, ieder met een eigen discipline.

Meer informatie over een nieuwbouw woning ’s-Gravenpolder

Wij kijken uit naar een prettige samenwerking qua nieuwbouw woning ‘s-Gravenpolder. U ook? Neem dan snel contact op. Via onze website kunt u uw gegeven achter laten via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook zijn wij via de e-mail te bereiken op [email protected] en telefonisch op 0113-316903 of mobiel op 06-53802780.

Maak eenafspraak