Skip to content

Kijk niet verder voor een nieuwbouw woning Middelburg

Voor een nieuwbouw woning Middelburg en omgeving helpen wij, van DKS B.V. (voorheen bouwbedrijf de Koster-Struyk), u graag. Wij helpen u van A tot Z met het ontwikkelen en tot stand brengen van uw droomwoning. Wij, als ervaren bouwbedrijf, werken professioneel en denken met u mee. Dit kan zijn in de vorm van creativiteit, uitvoering en natuurlijk in het budget.

Voor het realiseren van uw nieuwbouw woning in Middelburg staan wij dus voor u klaar. Wij zijn niet alleen een ervaren en professioneel bedrijf, maar onze samenwerkingspartners voldoen aan dezelfde eisen. In onze samenwerking staat uw wens centraal. Dit vinden wij het belangrijkste. Bent u benieuwd naar de huizen die wij tot nu toe hebben mogen realiseren? Op onze website staan verschillende foto’s van dergelijke woningen. Neem dus snel een kijkje.

  • Proces van A tot Z
  • Ontwikkelen van droomwoning
  • Ervaren bouwbedrijf
  • Professioneel

Nieuwbouw woning Middelburg gevonden?

Voor een nieuwbouw woning in Middelburg hebben wij dus feitelijk alleen uw wensenlijst nodig. We kunnen verder alles voor u betekenen. Heeft u liever zelf wat meer touwtjes in handen? Bij ons gebeurt alles in overleg. U heeft het altijd voor het zeggen.

Onze medewerkers staan voor u klaar. Iedereen bij DKS B.V. heeft een eigen specialiteit. Hierdoor bent u verzekerd van goed advies bij iedere stap in het proces.

Neem contact op met bouwbedrijf DKS B.V.

Op onze website staat, naast fotomateriaal, ook veel informatie over de nieuwbouw woning Middelburg en wat ons bedrijf voor u kan betekenen. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Het is mogelijk om uw gegevens achter te laten op de website, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook kunt u ons bereiken via de e-mail op [email protected] of telefonisch op nummer 0113-316903 of op telefoonnummer 06-53802780.

Maak eenafspraak